Tips voordat u uw dier naar de trimsalon brengt:

 

  • De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden. Laat uw hond dus uit voordat u hem naar de trimsalon brengt maar laat de hond niet te moe worden, de behandeling kost de hond energie!
  • Indien uw hond een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke aandoening (kennelhoest, ringworm e.d.) en/of loops is, willen wij dat graag van tevoren weten.
  • Breng uw hond altijd aan de lijn.
  • Laat uw hond van te voren gerust iets eten, een trimbeurt is erg inspannend voor de hond en het kost hem energie die hij uit zijn voeding nodig heeft, echter een hele volle maag is teveel van het goede!
  • Maak tijdig een afspraak, het beste kunt u bij het ophalen van uw hond gelijk een nieuwe afspraak maken voor de volgende trimbehandeling. Zo voorkomt u dat er mogelijk geen plaats is op het moment dat uw hond weer getrimd zou moeten worden.
  • Het kan altijd gebeuren dat uw afspraak onverwachts niet door kan gaan, laat u dit alstublieft tijdig aan ons weten zodat er niet voor niets op uw gewacht wordt. Er is immers tijd voor u en uw hond gereserveerd!!! Bij niet (tijdig) gelden de algemene voorwaarden. 

Ten slotte nog het verzoek uw hond vrij van vlooien te brengen. Er zijn goede bestrijdingsmiddelen te verkrijgen. In het geval van ontdekking van een vlooienbesmetting bij een hond, worden de daarvoor betreffende maatregelen getroffen om verspreiding en besmetting van andere honden te voorkomen. Uiteraard vergt dit een specifieke aanpak met bestrijdingsmiddelen en kost dit extra schoonmaaktijd. Ik ben dan ook genoodzaakt om bij een constatering van een vlooienbesmetting hiervoor extra kosten in rekening te brengen van € 20,-